Hva er Jobbkretser?

JOBBKRETSER ER BÅDE ARBEIDSGIVER OG SAMARBEIDSPARTNER FOR BEMANNINGSBRANSJEN

Et samarbeid med Jobbkretser er den beste, tryggeste og rimeligste løsningen for alle typer bemanningsbyråer. Både store som små, franchise og de som ønsker å starte et nytt byrå.

Byråene bygger sin egen merkevare og bruker tiden sin til det de er best på; nemlig å finne de beste kandidatene til kundene sine. Jobbkretser tar seg av alt “kontorarbeid” og følger opp regelverket på en god måte. Nytt lovverk, HMS og generelle vilkår i bransjen krever fokus og ekspertise.

Et samarbeid med Jobbkretser gir tilgang til et skreddersydd partnerprogram, samt den beste, tryggeste og rimeligste løsningen for alle typer bemanningsbyråer.

Jobbkretser samarbeider og hjelper følgende segmenter:

Eier/driver du et bemanningsbyrå?
Driver du eller jobber du i et bemanningsbyrå som trenger bistand eller hjelp til å gjøre hverdagen lettere? Det spiller ingen rolle om du er en del av et franchise-samarbeid eller om du er et selvstendig byrå. Vi har løsningen for deg/dere.

Drømmer du om å starte et nytt bemanningsbyrå?
Går du med en drøm om å starte ditt eget bemanningsbyrå, men er usikker på hvordan du skal gå frem, eller hva som skal til for å lykkes i bransjen?

Er du franchiseeier i bemanningsbransjen?
Drifter du bemanningsfranchise og er interessert i en mer komplett og effektiv tjeneste? Vi har løsningen for dere.

Er du bemanningsrådgiver og ønsker å skifte jobb?
Jobber du som bemanningsrådgiver og ønsker nye utfordringer? Vi har flere muligheter for deg.

keyboard_arrow_up